Faina se amesteca impreuna cu untul, apoi se da aluatului forma de colac iar in mijloc se pune apa. Se framanta repede si bine, upa care se lasa sa s
Faina se amesteca impreuna cu untul, apoi se da aluatului forma de colac iar in mijloc se pune apa. Se framanta repede si bine, upa care se lasa sa se odihneasca aproximativ 2 ore. Dupa aceea se intinde o foaie si se fac tarte care se pun in cuptor, sa se coaca.
Se servesc cu diferite fructe sau creme.
Alte retete:
Aluat frantuzesc
Placinta de dovleac
Saratele
Cele mai pufoase si delicioase gogosi! :) Reteta de aluat pentru gogosi am luat-o de la Rocsi. Am facut mici modificari pe...
Gogosi glazurate cu ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.