Faina se amesteca impreuna cu untul, apoi se da aluatului forma de colac iar in mijloc se pune apa. Se framanta repede si bine, upa care se lasa sa s
Faina se amesteca impreuna cu untul, apoi se da aluatului forma de colac iar in mijloc se pune apa. Se framanta repede si bine, upa care se lasa sa se odihneasca aproximativ 2 ore. Dupa aceea se intinde o foaie si se fac tarte care se pun in cuptor, sa se coaca.
Se servesc cu diferite fructe sau creme.
Alte retete:
Aluat frantuzesc
Placinta de dovleac
Saratele
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii