Cornuletele cu gem sunt delicioase. Pentru a prepara aceste cornulete aveti nevoie de oua, unt, lapte, zahar, drojdie, sare, faina si gem.
Cornuletele cu gem sunt delicioase. Pentru a prepara aceste cornulete mai intai topesti untul sau margarina intr-o cratita, la foc mic. Dupa ce s-a topit untul, il iei de pe foc, adaugati zaharul si amesteci bine. Intr-un vas bati bine ouale,drojdia si sarea. Adaugi amestecul de unt si zahar, laptele caldut si amesteci bine.
Adaugi faina treptat si framanti un aluat moale, care sa nu se lipeasca de maini. Acoperi aluatul cu un prosopel de bucatarie si-l lasi la loc caldut 30-60 min. Dupa ce a crescut, imparti aluatul in 6 parti egale.
Intinzi fiecare parte in forma de cerc si il imparti in 8 apoi ungi fiecare parte cu gem. Rulezi cornurile si le lasi in tava la crescut 30 min. Dupa ce au crescut, se ung cu ou si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.
Cornuletele cu gem se pudreaza cu zahar pudra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa