Foi de strudel umplute, glasate cu vin rosu

Pentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu aveti nevoie de 200 g paste fierte, 500 g branza de vaci.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g paste fierte
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g stafide
  • coaja de portocala
  • 200 g zahar
  • 5 galbenusuri
  • o lingura de scortisoara
  • 2 pachete de vanilie si
  • 5 albusuri batute spuma
  • 300 g vin rosu si
  • 150 g zahar

Mod de preparare

Pentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu se aseaza intre foi de strudel, stropite cu ulei, compozitia din paste cu branza, se da la cuptor timp de patruzeci de minute, apoi, la final, se pudreaza cu zahar. Se portioneaza si se serveste cu sos de vin rosu pe deasupra. Se pune in tigaie o lingura de faina alba si amestecam pana se usuca bine, dupa care stingem cu 300 g vin rosu si 150 g zahar. Amestecam pana obtinem o crema ca smantana.


Foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu se servesc cu sosul facut din zahar si vin rosu.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa