Pentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu aveti nevoie de 200 g paste fierte, 500 g branza de vaci.
Pentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu se aseaza intre foi de strudel, stropite cu ulei, compozitia din paste cu branza, se da la cuptor timp de patruzeci de minute, apoi, la final, se pudreaza cu zahar. Se portioneaza si se serveste cu sos de vin rosu pe deasupra. Se pune in tigaie o lingura de faina alba si amestecam pana se usuca bine, dupa care stingem cu 300 g vin rosu si 150 g zahar. Amestecam pana obtinem o crema ca smantana.
Foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu se servesc cu sosul facut din zahar si vin rosu.
m-am inspirat de la Jamila https://jamilacuisine.ro/mucenici-umpluti-cu-nuca-reteta-video/ "Aluaturi...
Desert mucenici umpluti cu nucaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj