Pentru gogosi de cartofi simpli se fierb cartofii, se curata de coaja, se trec prin masina de tocat carne si se amesteca cu o cantitate egala de faina si putina apa calda.
Pentru gogosi de cartofi simpli se fierb cartofii, se curata de coaja, se trec prin masina de tocat carne si se amesteca cu o cantitate egala de faina si putina apa calda, astfel incat sa se obtina un aluat potrivit de tare. Se adauga sare si drojdia muiata cu o lingura de apa calda. Se framanta bine, se acopera si se tine la cald sa creasca. Se intinde o foaie de grosimea degetului. Se taie forme rotunde cu un pahar si se rumenesc in ulei fierbinte. Se scot cand sunt frumos crescute.
Gogosii de cartofi se presara cu zahar vanilat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa