Haiosurile le putem prepara cu gem, nuca, mere, mac sau putem face saleuri sau pateuri.
Pentru haiosuri se face primul aluat, apoi se face cel de-al doilea, din 400 g faina si 700 g grasime buna. Primul aluat se intinde pe planseta, in timp ce al doilea aluat se imparte in trei parti, dupa ochi. O parte o intindem peste primul aluat, apoi impaturim in trei si se lasa sa stea timp de 20 de minute; intindem si repetam inca de doua ori, dupa care il lasam sa stea timp de o ora. Cand se pun la copt, ungem cu ou si presaram pe deasupra mac, sare, delicat sau susan.
Haiosurile le putem prepara cu gem, nuca, mere, mac sau putem face saleuri sau pateuri.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa