Pentru inelusele spaniole se freaca untul spuma, se amesteca cu zaharul si sarea, dupa care se adauga celelalte ingrediente.
Pentru inelusele spaniole se freaca untul spuma, se amesteca cu zaharul si sarea, dupa care se adauga celelalte ingrediente si se amesteca bine intr-un castron. Se pune treptat faina, pana cand compozitia nu se mai poate invarti cu lingura. Se framanta repede pe planseta si se intinde o foaie de marimea unei muchii de cutit. Se taie cu paharul inmuiat in faina forme rotunde, carora li se scoate mijlocul cu un degetar. Inelele spaniole se ung cu albus, se presara cu zahar si se coc pe o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Inelusele spaniole se servesc dupa ce s-au racit.
Daca Bivolaru are spirala, de ce sa nu am si eu...care se baga la o spirala spiritualo-gustativa...:))
Spirala cu vinete si carneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj