Pentru melcii de cozonac se framanta aluatul la fel ca la cozonac. Se lasa sa creasca. Se desparte in doua, se intinde pe fund cate o foaie dreptunghiulara.
Pentru melcii de cozonac se framanta aluatul la fel ca la cozonac. Se lasa sa creasca. Se desparte in doua, se intinde pe fund cate o foaie dreptunghiulara, se unge cu ou batut si deasupra se intinde jumatate din umplutura de nuca, intr-un strat cat mai egal. Se face sul, care se taie in bucati de 3 cm lungime. Se asaza bucatile in tava pe una din fete. Se lasa sa creasca la cald, se ung cu albus si se coc la foc bun. Cum se scot din cuptor se introduc pe rand in sirop fierbinte.
Fetele mele sunt fan supa-cremă, motiv pentru care fac destul de des acest tip de supă, în diferite combinații (cu...
Supa crema de mazare, dovlecel si broccoliOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj