Reţetă de preparare a papanaşilor cu branza de vaci

Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii cu branza de vaci sunt deserturi traditionale foarte delicioase. Se amesteca intr-un castron branza de vaci, ouale, faina, sarea si untul.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 250 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 25 g unt
  • 250 ml ulei
  • sare
  • ½ lingurita bicarbonat de sodiu alimentar stins cu zama de lamaie

Mod de preparare

Papanasii cu branza de vaci sunt deserturi traditionale foarte delicioase.

Se amesteca intr-un castron branza de vaci, ouale, faina, sarea si untul. Se fac cu mana chiftele din aluat care se gauresc la mijloc, se dau prin faina si se prajesc in ulei.

Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe un servetel.


Papanasii cu branza de vaci se servesc calzi cu smantana si cu gem (capsuni, afine, zmeura).

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...