Reţetă de preparare a papanaşilor prajiti deliciosi

Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasii prajiti se freaca intr-o cratita branza de vaca cu galbenusurile, faina, sare si la urma se adauga albusurile spuma. Compozitia nu trebuie sa fie prea tare.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 300 g branza de vaca
  • 2 oua
  • 3 linguri faina sau
  • 2 linguri faina si
  • 1 lingura gris
  • sare
  • 2 linguri untura.

Mod de preparare

Pentru papanasii prajiti se freaca intr-o cratita branza de vaca cu galbenusurile, faina, sare si la urma se adauga albusurile spuma. Compozitia nu trebuie sa fie prea tare. Se ia cu lingura din compozitie si se fac cu mana muiata in faina papanasi potriviti de mari, care se prajesc in unt sau in untura fierbinte, pe ambele parti.


Papanasii prajiti se servesc, indata ce sunt gata, cu smantana sau cu zahar pudra.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...