Se amesteca branza de vaci cu ouale, zaharul si stafidele. Se intinde fiecare foaie in tava de aragaz si se stropeste cu unt. Se unge fiecare foaie cu
Se amesteca branza de vaci cu ouale, zaharul si stafidele. Se intinde fiecare foaie in tava de aragaz si se stropeste cu unt. Se unge fiecare foaie cu 1 -2 linguri din amestecul de branza si se strange la marginea tavii. Se procedeaza la fel pana se termina foile si branza. Se amesteca smantana cu ouale, sarea si zaharul. Se toarna peste placinta si se pune tava in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 40 de minute.
Alte retete de dulciuri:
Galuste cu prune
Prajitura Negresa
Prajitura alba ca zapada
Un fel principal sau o cină generoasă cu ce avem prin frigider și cămară! Cu un pic de răbdare veți prepara...
Cartofi umplutiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj