Se amesteca branza de vaci cu ouale, zaharul si stafidele. Se intinde fiecare foaie in tava de aragaz si se stropeste cu unt. Se unge fiecare foaie cu
Se amesteca branza de vaci cu ouale, zaharul si stafidele. Se intinde fiecare foaie in tava de aragaz si se stropeste cu unt. Se unge fiecare foaie cu 1 -2 linguri din amestecul de branza si se strange la marginea tavii. Se procedeaza la fel pana se termina foile si branza. Se amesteca smantana cu ouale, sarea si zaharul. Se toarna peste placinta si se pune tava in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 40 de minute.
Alte retete de dulciuri:
Galuste cu prune
Prajitura Negresa
Prajitura alba ca zapada
De dragul ciupercilor champignons, dar și a ardeilor grași dulci, am făcut ieri o tocăniță excelentă, foarte...
Tocanita de ciuperci cu ardei grasiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura