Se amesteca ingredientele pentru aluat si se face un aluat potrivit de tare. Se intinde apoi o foaie. Separat se curata dovleacul, se da pe razatoare
Se amesteca ingredientele pentru aluat si se face un aluat potrivit de tare. Se intinde apoi o foaie. Separat se curata dovleacul, se da pe razatoare si se amesteca cu zahar. Se pune compozitia peste foaia de aluat si se ruleaza. Se pune apoi in tava si se introduce in cuptor. Se unge din cand in cand cu ulei.
Placinta se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete culinare:
Chec pufos
Placinta de dovleac
Papanasi fierti
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti