Se amesteca toate ingredientele, inafara de unt si ulei si se formeaza un aluat ca de strudel. Se framanta bine si se lasa jumatate de ora in repaus.
Se amesteca toate ingredientele, inafara de unt si ulei si se formeaza un aluat ca de strudel. Se framanta bine si se lasa jumatate de ora in repaus. Se ia apoi cate o bucata, se intinde subtire , se asaza pe o jumatate branza si se indoaie cealalata jumatate peste compozitie, dupa care se taie cu un pahar. Se pune intr-un vas ulei la incalzit, si se adauga placintele in uleiul incins. Se coc pe ambele parti.
Se servesc fierbinti.
Alte retete:
Chec pufos
Placinta de dovleac Placinta cu mere
O prajitura foarte gustoasa cu cacao si gutui. Un gust de toamna. Ador mirosul gutuilor si culoarea lor galbena, si...
Desert prajitura cu gutuiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura