Rulada Anda

Rullada Anda se poate face aperitiv cu carne, paté, ciuperci sau gem. Este gustoasa si simpu de preparat.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un pachet de margarina
  • 300 g faina
  • 600 g apa
  • 5 oua si
  • sare

Mod de preparare

Pentru rulada Anda se pune apa la fiert cu margarina, apoi se adauga faina si la urma ouale, pe rand, dupa care se pune la copt in tava tapetata cu faina. Dupa ce s-a copt, compozitia se ruleaza ca rulada. Din compozitie, se pot face si eclere.


Din rulada Anda se poate face aperitiv cu carne, paté, ciuperci sau gem.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii