Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a pregati aceste saratele avem nevoie de aluat frantuzesc, oua si parmezan. Se face un aluat frantuzesc.
Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a pregati aceste saratele avem nevoie de aluat frantuzesc, oua si parmezan. Se face un aluat frantuzesc care se intinde intr-o foaie groasa de 3 — 4mm. Se taie cu cutitul fasii late de 10 — 12 cm. Se ung cu ou, se presara parmezan ras. Aceste fasii se taie in latime in benzi de 2 cm. Se apuca fiecare de amandoua capetele, se rasucesc odata si se asaza pe tava umezita cu apa. Saratelele din aluat frantuzesc se coc la foc bun.
Se servesc reci.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti