Saratele din aluat frantuzesc

Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a pregati aceste saratele avem nevoie de aluat frantuzesc, oua si parmezan. Se face un aluat frantuzesc.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat frantuzesc
  • 1 ou
  • 2 linguri parmezan sau
  • orice branza rasa.

Mod de preparare

Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a pregati aceste saratele avem nevoie de aluat frantuzesc, oua si parmezan. Se  face un aluat frantuzesc care se intinde intr-o foaie groasa de 3 — 4mm. Se taie cu cutitul fasii late de 10 — 12 cm. Se ung cu ou, se presara parmezan ras. Aceste fasii se taie in latime in benzi de 2 cm. Se apuca fiecare de amandoua capetele, se rasucesc odata si se asaza pe tava umezita cu apa. Saratelele din aluat frantuzesc se coc la foc bun.


Se servesc reci.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata

De sezon, rapid, usor si gustos.......

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii