Saratele din aluat frantuzesc

Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a pregati aceste saratele avem nevoie de aluat frantuzesc, oua si parmezan. Se face un aluat frantuzesc.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat frantuzesc
  • 1 ou
  • 2 linguri parmezan sau
  • orice branza rasa.

Mod de preparare

Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a pregati aceste saratele avem nevoie de aluat frantuzesc, oua si parmezan. Se  face un aluat frantuzesc care se intinde intr-o foaie groasa de 3 — 4mm. Se taie cu cutitul fasii late de 10 — 12 cm. Se ung cu ou, se presara parmezan ras. Aceste fasii se taie in latime in benzi de 2 cm. Se apuca fiecare de amandoua capetele, se rasucesc odata si se asaza pe tava umezita cu apa. Saratelele din aluat frantuzesc se coc la foc bun.


Se servesc reci.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa