1. Se amesteca faina, praful de copt si sarea intr-un castron. 2. Se adauga untul si cascavalul ras. 3. Se adauga laptele si galbenusul. Se framin
1. Se amesteca faina, praful de copt si sarea intr-un castron.
2. Se adauga untul si cascavalul ras.
3. Se adauga laptele si galbenusul. Se framinta aluatul.
4. Se intinde aluatul cam de un cm grosime, se taie patrate, etc, se pun pe o tava pe care s-a pus hirtie pergament (de copt).
5. Se pune cuptorul la incalzit, la 200 grade c. Se lasa intre timp aluatul sa creasca, cam 15 min. Se coc in mijlocul cuptorului, cam 20 de minute.
Se servesc calde
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa