Din faina, unt si smantana se framanta un aluat. Se intinde apoi cu sucitorul si se strange in patru, dupa care se pune la rece. Intre timp se pregat
Din faina, unt si smantana se framanta un aluat. Se intinde apoi cu sucitorul si se strange in patru, dupa care se pune la rece. Intre timp se pregateste spanacul. Se spala si se pune la oparit intr-un vas cu apa clocotita. Se rade ceapa marunt si se pune la calit impreuna cu slanina taiata marunt. Se adauga apoi spanacul bine stors de apa, se sareaza si se pipereaza, dupa care se amesteca pe foc pana cand scade. Se lasa la racit, dupa care se adauga 3 oua batute, zeama de la o lamaie, pesmetul si cascavalul ras. Se intinde foaia de aluat intr-un forma rotunda si se toarna compozitia de spanac. Se presara deasupra cascaval ras si pesmet si se pune in cuptor, la copt.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Papanasi fierti
Ardei umpluti
Placinta de dovleac
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii