Varzar

Faina se amesteca cu uleiul, apa si sarea. Se framanta bine aluatul pana se devine potrivit de tare. Se lasa apoi la odihnit aproximativ 20 de minute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 jumatate pahar ulei
  • 1 jumatate pahar apa
  • 1 praf de sare
  • 3 oua
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Faina se amesteca cu uleiul, apa si sarea. Se framanta bine aluatul pana se devine potrivit de tare. Se lasa apoi la odihnit aproximativ 20 de minute. Dupa aceea se intinde o foaie cu grosimea de 5 mm, se taie patrate si in fiecare se pune cate o lingurita plina cu varza. Se intoarce apoi jumatatea de patrat peste varza si se lipesc colturile. Se asaza varzarii intr-o tava unsa tapetata cu unt si se introduce la cuptor.


Varzarul se serveste dupa ce s-a racit.

Alte retete:

Chiftele Placinta de dovleac Placinta cu mere

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Tiramisu

Cel mai rapid desert! Si atat de buuuun!

Desert Tiramisu
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos