Faina se amesteca cu uleiul, apa si sarea. Se framanta bine aluatul pana se devine potrivit de tare. Se lasa apoi la odihnit aproximativ 20 de minute
Faina se amesteca cu uleiul, apa si sarea. Se framanta bine aluatul pana se devine potrivit de tare. Se lasa apoi la odihnit aproximativ 20 de minute. Dupa aceea se intinde o foaie cu grosimea de 5 mm, se taie patrate si in fiecare se pune cate o lingurita plina cu varza. Se intoarce apoi jumatatea de patrat peste varza si se lipesc colturile. Se asaza varzarii intr-o tava unsa tapetata cu unt si se introduce la cuptor.
Varzarul se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Chiftele Placinta de dovleac Placinta cu mere
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii