Varzar

Faina se amesteca cu uleiul, apa si sarea. Se framanta bine aluatul pana se devine potrivit de tare. Se lasa apoi la odihnit aproximativ 20 de minute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 jumatate pahar ulei
  • 1 jumatate pahar apa
  • 1 praf de sare
  • 3 oua
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Faina se amesteca cu uleiul, apa si sarea. Se framanta bine aluatul pana se devine potrivit de tare. Se lasa apoi la odihnit aproximativ 20 de minute. Dupa aceea se intinde o foaie cu grosimea de 5 mm, se taie patrate si in fiecare se pune cate o lingurita plina cu varza. Se intoarce apoi jumatatea de patrat peste varza si se lipesc colturile. Se asaza varzarii intr-o tava unsa tapetata cu unt si se introduce la cuptor.


Varzarul se serveste dupa ce s-a racit.

Alte retete:

Chiftele Placinta de dovleac Placinta cu mere

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii