Biscuiti de post

Biscuitii de post sunt deliciosi si se prepara foarte usor. Sunt foarte aspectuosi si pot fi consumati ca atare la o cana cu ceai, sau la alte retete de prajituri de post.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cani de zahar
  • 2 pachete de margarina
  • 2 cani ulei
  • 3 cani de bors
  • 2 lingurite bicarbonat
  • faina(cat cuprinde)
  • mirodenii
  • esente
  • 3 linguri cacao
  • fistic pentru decor

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat gros. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie in forme diferite. Pe fiecare biscuite se pune un fistic sau o aluna.

Se pun in tava si se dau la cuptorul incins pentru 25 de minute.


Biscuitii de post se servesc ca atare, langa o cana cu ceai, sau daca se lasa blatul intreg poate fi folosit la alte retete de prajituri.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii