Bezele

Bezelele sunt un dulce delidios si pretentios, care necesita un pic de rabdare si atentie.

Timp pregatire
1 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Lista ingrediente:
  • 2 albusuri
  • 110 grame de zahar alb pudra
  • putin zahar vanilat
  • un varf de sare.

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se bat ouale spuma, se adauga zaharul vanilat, sarea, se continua amestecul folosindu-va de un mixer, dupa care se adauga treptat zaharul alb.
Se bate amestecul cel putin ora, cu mixerul. Amestecul trebuie sa fie aerat, pufos si un pic greu. La final, amestecul nu trebuie sa cada din vas, daca intoarceti castronul in sus si nu cade, atunci inseamna ca s-a facut.
Dupa aceasta se intinde o foaie de pergament intr-o tava termorezistenta, apoi se face un coif de hartie si se toarna aluatul in acesta. Varful coiful se taie, toate acestea pentru a va iesi bezelele in formele dorite.
Se toarna aluatul in tava, in formele dorite. Se preincalzeste cuptorul, dupa care se introduce tava in cuptor, unde va sta cateva minute, la foc mic.

Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro


Bezelele se servesc reci si merg de minune alaturi de o ceasca de cafea.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide