Bomboane cu fulgi de porumb si ciocolata sunt un desert rapid si sanatos potrivit pentru copii.
Zaharul, mierea, untul, nuca si nuca de cocos se pun pe foc într-o crăticioara. Din momentul in care au fiert se lasă 2-3 minute apoi se adaugă ciocolata rupta în bucăți și se lasă sa se topească.
Amestecul fierbinte se toarnă peste fulgii de porumb si se lasă sa se răcească( dacă compoziția pare prea moale se mai adaugă 1 lingura de nuca sau de fulgi zdrobiți)Cu mana unsa cu unt se iau bucatele cărora li se da forma de sfera, se așează pe un platou și se dau la rece.
La Philips Multicooker imi place funcția de menținere la cald a mâncării dar cea care permite pastrarea vitaminelor prin folosirea valvei ajustabile.
Se păstrează la rece
O prăjitură care, odată preparată, se va cere repetată, atât de bună este! Iata Reteta de prajitura...
Reteta de prajitura RaffaelloDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti