Tiramisu reţetă reinterpretata Pralinele Tiramisu sunt niste bomboane de casa absolut delicioase, inspirate din Tiramisu reţeta originala. Interior fin, aroma de cappuccino si cafea, invelis de cacao, toate se imbina intr-o reteta delicioasa de bomboane.
Piscoturile le-am rupt in doua, le-am pus in robot si le-am macinat.
Intr-un bol punem piscoturile macinate, cafeaua, le amestecam si le lasam 10 minute asa.
Mascarponele il mixam impreuna cu zaharul, esenta si zaharul cu pastai de vanilie pana obtinem o crema.
Peste piscoturi punem crema de mascarpone si amestecam usor cu o paleta de silicon.
Ne udam mainile, rupem bucatele mici din compozitie si formam niste bilute potrivite.
Le tavalim prin cacao din abundenta.
Le dam la rece, apoi pot fi servite.
Sunt absolut delicioase pe cuvant de moldoveanca ;)
Pralinele Tiramisu se servesc dupa ce au stat la rece.
Imi plac hribii sa-i culeg, imi plac hribii sa-i gatesc si imi plac hribii sa-i mananc. Reteta de fata este de post
Tocana de hribiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti