Braduti dulci

Gustosi si de mare efect.

Portii
12
Timp pregatire
50 minute
Timp coacere
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g biscuiti simpli
  • 150 g nuca
  • 4 linguri zahar
  • 100 g unt
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri cacao
  • esenta de rom

Mod de preparare

Intr-un vas punem laptele si adaugam zaharul. Punem vasul pe foc mic si amestecam pana zaharul se topeste. Dam deoparte si adaugam untul si esenta de rom. Maruntim biscuitii si nuca in robot. Intr-un castron punem biscuitii,nuca si cacaoa si amestecam. Turnam compozitia de lapte racita si framantam cu mana pana obtinem o compozitie nelipicioasa. Luam cu mana din compozitie si introducem in forma de bradut . Apasam bine aluatul. Desfacem laturile formei si scoatem bradutul. Asezam bradutii formati pe un platou.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu capsuni, mascarpone si ciocolata

Desert tort cu capsuni, mascarpone si ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii