Budinca aromata de orez se serveste rece, ornata cu fructe din dulceata. Este o reteta de post.
Pentru budinca aromata de orez se spala orezul foarte bine, se pune la fiert si cand este aproape gata se adauga zaharul. Separat, intr-o cratita, se topeste margarina, se pun merele si zaharul, apoi se calesc pana scade zeama si raman ca o pasta, dupa care adaugam vanilia si portocala. intr-o cratita, punem o folie de plastic si un strat de orez, un strat de mere, iar orez, iar mere si dam la racit.
Budinca aromata de orez se serveste rece, ornata cu fructe din dulceata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa