Budinca aromata de orez

Budinca aromata de orez se serveste rece, ornata cu fructe din dulceata. Este o reteta de post.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Este o reteta de post
  • 2 cani de orez
  • 6 cani de apa
  • 150 g zahar
  • putina sare
  • 1 kg mere rase
  • coaja de portocale
  • vanilie
  • 100 g margarina
  • 150 g zahar.

Mod de preparare

Pentru budinca aromata de orez se spala orezul foarte bine, se pune la fiert si cand este aproape gata se adauga zaharul. Separat, intr-o cratita, se topeste margarina, se pun merele si zaharul, apoi se calesc pana scade zeama si raman ca o pasta, dupa care adaugam vanilia si portocala. intr-o cratita, punem o folie de plastic si un strat de orez, un strat de mere, iar orez, iar mere si dam la racit.


Budinca aromata de orez se serveste rece, ornata cu fructe din dulceata.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Iubesc sa gatesc la noua mea  jucarie! :X 

Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca