Pentru aceasta reteta de budinca cu branza de vaca si stafide sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaca, stafine, unt, smantana, faina, zahar, oua, coaja rasa de la o lamaie.
Branza de vaca, fara zer, se da prin sita, se pune intr-un castron si se freaca cu zaharul, smantana, sarea, untul incalzit si coaja de lamaie.
Se adauga faina si stafidele si se amesteca bine, apoi galbenusurile, unul cate unul si spuma de albusuri.
Se aseaza intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se pune la cuptor, la foc potrivit si se lasa pana se rumeneste.
Se serveste cu sos de vanilie.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu branza si visine
Tarta cu zmeura si branza dulce
Pasca cu branza
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii