Budinca cu mere sau branza se serveste rece. Este un desert foarte bun si simplu de pregatit.
Pentru budinca cu mere sau branza se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, apoi galbenusurile, uleiul si faina. Merele se dau pe razatoare si se amesteca cu grisul ca sa nu lase zeama. Se pune jumatate din compozitie in tava tapetata cu grasime si faina, peste care adaugam merele, apoi cealalta jumatate de compozitie, deasupra. Se coace in cuptorul bine incalzit. La final, dupa ce s-a racit, se rastoarna pe un platou.
Budinca cu mere sau branza se serveste rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa