Se freaca untul cu zaharul pudra, pana devine spumos. Se amesteca galbenusurile pe rand si coaja de lamaie. Se inglobeaza alunele, faina si albusurile
Se freaca untul cu zaharul pudra, pana devine spumos. Se amesteca galbenusurile pe rand si coaja de lamaie. Se inglobeaza alunele, faina si albusurile batute spuma tare. Se toarna amestecul in forma tapetata si se coace in cuptor, in bain-marie, timp de 70 de minute. Coapta, budinca se rastoarna pe un platou si se unge cu sos de ciocolata si frisca.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Am pregatit acest cheesecake special pentru aceasta dubla aniversare, reteta cu nr.700 si 7 ani de Bucataras. 7 ani in care...
Desert cheesecake cu afine - reteta 700 si 7 ani de BucatarasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj