Se fierb 100 ml apa cu 4 lingurite de cafea si 4 de zahar si se face o cafea tare. Se strecoara si se toarna peste miezul de paine. Cand este bine inm
Se fierb 100 ml apa cu 4 lingurite de cafea si 4 de zahar si se face o cafea tare. Se strecoara si se toarna peste miezul de paine. Cand este bine inmuiata, painea se trece prin sita. Se freaca untul cu zaharul si se face o crema spumoasa in care se inglobeaza pasta de paine, galbenusurile, nucile si vanilia. Se bat albusurile spuma si se amesteca usor cu compozitia. Se toarna totul in forma bine tapetata si se coace in bain-marie, in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 50 de minute.
Se serveste cu sos de vanilie.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Crema de iaurt
Tort diplomat
Cred ca am preparat acesti carnaciori in aluat mai bine de trei ani, insa abia acum am descoperit fotografiile intr-un hard...
Carnaciori de pui in aluatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj