Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga untul inmuiat, amestecandu-se bine. Se pun intr-un vas impreuna c
Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga untul inmuiat, amestecandu-se bine. Se pun intr-un vas impreuna cu laptele si se lasa la bain-marie sa se ingroase, fara insa a da in clocot. In amestecul racit se adauga lichiorul de fructe.
Albusurile se bat spuma si se amesteca cu pesmetul si cu smantana. Capsunile se spala, se curata de codite si se taie in bucatele. Se adauga impreuna cu albusurile la crema de galbenusuri si unt.
Budinca se rastoarna intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina si se da Ia cuptor la foc mic.
Se serveste rece, cu jeleul de fructe deasupra.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Tarta cu fructe
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa