Amesteca bine praful de budinca cu 5 linguri de lapte. Toarna zaharul intr-o cratita si prajeste-l pe foc mic, pana devine caramel. Cand a capatat cul
Amesteca bine praful de budinca cu 5 linguri de lapte. Toarna zaharul intr-o cratita si prajeste-l pe foc mic, pana devine caramel. Cand a capatat culoarea potrivita ia-l de pe foc si adauga 50 ml de lapte. (Fii atenta, deoarece lichidul turnat peste zaharul fierbinte poate stropi din vas.) Pune-l inapoi pe foc si fierbe-l pana cand caramelul se topeste in lapte si devine fluid. Fierbe laptele ramas, in care toarna praful de budinca cu lapte. Fierbe-o in timp ce amesteci continuu, pana se ingroasa, dupa care adauga laptele cu caramel. Cand budinca s-a amestecat cu caramelul las-o sa se raceasca, amestecand de cateva ori. Bate frisca si imparte-o in doua. Pune jumatate de frisca in budinca rece, dupa care aseaza-o repede in patru farfurioare de compot.
Recomandam si retetele
Galuste cu prune
Placinta cu mere
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa