Cartofii se pun la fiert, dupa care se dau pe o razatoare. Se adauga untul, galbenusurile, smantana si sarea si se amesteca compozitia bine. Se toarn
Cartofii se pun la fiert, dupa care se dau pe o razatoare. Se adauga untul, galbenusurile, smantana si sarea si se amesteca compozitia bine. Se toarna apoi intr-o forma tapetata cu unt si pesmet, se netezeste si se fac deasupra modele in forma de riduri sau gratii. Deasupra se presara cascaval ras, se stropeste cu putin unt topit si se pune forma la cuptor, pe foc mediu. Se lasa la gratinat pe toata suprafata.
Budinca se serveste calda.
Alte retete culinare ro:
Saratele
Lapte de pasare
Ciocolata de casa
Vă invit să încercați o rețetă rapidă și delicioasă ...dacă sunteți în criză de timp!
Ravioli cu ciuperci si afumaturaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa