Se pun cartofii la fiert si se taie apoi felii. Telemeaua zdrobita se amesteca cu ouale batute si cu smantana. Se tapeteaza o tava cu unt si pesmet
Se pun cartofii la fiert si se taie apoi felii. Telemeaua zdrobita se amesteca cu ouale batute si cu smantana. Se tapeteaza o tava cu unt si pesmet si se asaza alternativ straturi de cartofi si branza. Ultimul strat trebuie sa fie de cartofi. Se stropeste deasupra cu restul de unt si se introduce tava in cuptorul cald. Se lasa acolo pana cand se rumeneaste pe toata suprafata.
Budinca se serveste fierbinte.
Alte retete:
Curcan umplut
Saratele
Cozonac moldovenesc
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii