Se pun cartofii la fiert si se taie apoi felii. Telemeaua zdrobita se amesteca cu ouale batute si cu smantana. Se tapeteaza o tava cu unt si pesmet
Se pun cartofii la fiert si se taie apoi felii. Telemeaua zdrobita se amesteca cu ouale batute si cu smantana. Se tapeteaza o tava cu unt si pesmet si se asaza alternativ straturi de cartofi si branza. Ultimul strat trebuie sa fie de cartofi. Se stropeste deasupra cu restul de unt si se introduce tava in cuptorul cald. Se lasa acolo pana cand se rumeneaste pe toata suprafata.
Budinca se serveste fierbinte.
Alte retete:
Curcan umplut
Saratele
Cozonac moldovenesc
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti