Se pun cartofii la fiert si se taie apoi felii. Telemeaua zdrobita se amesteca cu ouale batute si cu smantana. Se tapeteaza o tava cu unt si pesmet
Se pun cartofii la fiert si se taie apoi felii. Telemeaua zdrobita se amesteca cu ouale batute si cu smantana. Se tapeteaza o tava cu unt si pesmet si se asaza alternativ straturi de cartofi si branza. Ultimul strat trebuie sa fie de cartofi. Se stropeste deasupra cu restul de unt si se introduce tava in cuptorul cald. Se lasa acolo pana cand se rumeneaste pe toata suprafata.
Budinca se serveste fierbinte.
Alte retete:
Curcan umplut
Saratele
Cozonac moldovenesc
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa