Se fac clatitele.Se spala bine spanacul,se pune sa fiarba in apa clocotita cu sare.Apoi se scurge,se toaca bine si se amesteca cu o lingura faina,sman
Se fac clatitele.Se spala bine spanacul,se pune sa fiarba in apa clocotita cu sare.Apoi se scurge,se toaca bine si se amesteca cu o lingura faina,smantana,pesmet si jumatate pahar lapte,25 g unt;se pune din nou pe foc sa fiarba si sa scada bine de tot.Intr-un vas de sticla incasabila uns cu unt se aseazacate o clatita si un strat de spanac,apoi iar clatita si spanac,pana se ternina deasupra cu o clatita.Se bate oul cu circa o cescuta lapte,se toarna deasupra,se introduce vasul in cuptor fierbinte si se lasa sa se coaca 15 minute.Focul trebuie sa fie mic.
dupa ce s-a scos din cuptor.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj