Se curata merele de coaja si de simburi, se asaza intregi intr-o cratita peste ¾ pahar zahar si 100gr.unt. Se dau la cuptor potrivit sa se rumeneasca
Se curata merele de coaja si de simburi, se asaza intregi intr-o cratita peste ¾ pahar zahar si 100gr.unt. Se dau la cuptor potrivit sa se rumeneasca si sa scada zeama pe care au lasat-o pina incepe sa se caramelizeze. Se dau la rece. In acest timp se fierbe grisul cu laptele. Se lasa de asemenea sa se racoreasca si se adauga ouale intregi pe rind, amestecindu-se bine cu telul pina se face ca o crema. Peste mere se poate aseza (cine doreste) un rind din orice fel de dulceata. Se toarna apoi grisul si se da la cuptor
Se rastoarna calda si se serveste rece
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti