Galbenusurile se freaca impreuna cu 150 gr zahar, coaja rasa de lamaie si putina zeama de lamaie. Se adauga apoi stafidele spalate, fructele confiate
Galbenusurile se freaca impreuna cu 150 gr zahar, coaja rasa de lamaie si putina zeama de lamaie. Se adauga apoi stafidele spalate, fructele confiate maruntite si albusurile batute cu restul de zahar. Se pune sarea, restul de zeama de lamaie si la urma faina. Se amesteca usor compozitia si se toarna intr-un vas tapetat cu hartie de copt. Se introduce vasul in cuptor si se lasa la copt 30-40 de minute.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Saratele Lapte de pasare
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii