Galbenusurile se freaca impreuna cu 150 gr zahar, coaja rasa de lamaie si putina zeama de lamaie. Se adauga apoi stafidele spalate, fructele confiate
Galbenusurile se freaca impreuna cu 150 gr zahar, coaja rasa de lamaie si putina zeama de lamaie. Se adauga apoi stafidele spalate, fructele confiate maruntite si albusurile batute cu restul de zahar. Se pune sarea, restul de zeama de lamaie si la urma faina. Se amesteca usor compozitia si se toarna intr-un vas tapetat cu hartie de copt. Se introduce vasul in cuptor si se lasa la copt 30-40 de minute.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Saratele Lapte de pasare
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti