Budinca de macaroane cu mere este o mancare vegetariana foarte delicioasa ce poate fi servita ca si fel principal sau si desert.
Budinca de macaroane cu mere este o mancare vegetariana foarte delicioasa ce poate fi servita ca si fel principal sau si desert. Se fierb macaroanele, se strecoara si se clatesc. Merele se curata de coaja si se taie felii sau se razuiesc. Se pun intr-un vas mai mare si se amesteca cu ouale, albusurile batute spuma, zaharul si macaroanele.
Se unge o cratita de 2kg cu margarina sau ulei, se tapeaza cu pesmet. Se toarna compozitia si se pune in cuptor 30-45 minute pana se rumeneste.
Budinca de macaroane cu mere se consuma calda.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii