Budinca de macaroane cu mere este o mancare vegetariana foarte delicioasa ce poate fi servita ca si fel principal sau si desert.
Budinca de macaroane cu mere este o mancare vegetariana foarte delicioasa ce poate fi servita ca si fel principal sau si desert. Se fierb macaroanele, se strecoara si se clatesc. Merele se curata de coaja si se taie felii sau se razuiesc. Se pun intr-un vas mai mare si se amesteca cu ouale, albusurile batute spuma, zaharul si macaroanele.
Se unge o cratita de 2kg cu margarina sau ulei, se tapeaza cu pesmet. Se toarna compozitia si se pune in cuptor 30-45 minute pana se rumeneste.
Budinca de macaroane cu mere se consuma calda.
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj