Puneti apa cu sare la fiert si cand incepe sa clocoteasca adaugati "in ploaie" malaiul amestecat cu gris. Lasati sa fiarba la foc potrivit,
Puneti apa cu sare la fiert si cand incepe sa clocoteasca adaugati "in ploaie" malaiul amestecat cu gris. Lasati sa fiarba la foc potrivit, 15 minute, timp in care amestecati tot timpul pentru a nu se prinde de vas si pentru a nu se forma cocoloase. Luati vasul de pe foc, incorporati nucile prajite si zdrobite mai mare, coaja de lamaie si portocala, stafidele, mierea si oul batut putin. ungeti o tava cu ulei si turnati compozitia bine omogenizata in tava, intindeti cu o lingura si apoi puneti la cuptor unde tineti pana se rumeneste uniform. Scoateti din cuptor si lasati la racit.
Se taie rece.
Alte retete:
Gogosi pufoase Chec pufos Galuste cu prune
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa