Budinca de mamaliga este o reteta culinara rapida. Ingredientele sunt: malai, zahar, faina.
Budinca de mamaliga se prepara astfel: se pune intr-un castron malaiul, faina, zaharul, sarea, bicarbonatul si uleiul. Se amesteca cu lingura, adaugand cate putin sifon. Dupa ce s-a pus tot sifonul, se lasa 10—15 min. Se amesteca din nou. Se muta compozitia intr-o tava unsa cu ulei si presarata cu faina. Se pune la cuptor, la foc potrivit si se lasa sa se rumeneasca. In compozitie se poate amesteca putin rahat taiat cuburi mici sau fructe din dulceata.
Se serveste taiata bucati patrate nu prea mari, presarate cu zahar pudra vanilat.
Alte retete de budinca:
Budinca su spanac si sunca
Budinca de orez cu mere
Budinca cu dovlecei
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa