Budinca de mere cu migdale este usor de preparat. Contine scortisoara si zahar vanilat, care o face mai aromata si mai gustoasa.
Merele se curate de coaja, apoi se taie in felii. Se amesteca impreuna cu sucul de lamiae, 2 linguri de zahar si o jumatate lingurita scortisoara. Se unge o forma de sufleu cu unt, apoi se presara migdale macinate, iar deasupra se pun merele foliate. Separat, se amesteca faina cu praful de copt si restul de scortisoara. In alt castron se bate zaharul cu oul, uleiul, zaharul vanilat si laptele batut. Se adauga amestecul de faina si se omogenizeaza. Se toarna peste mere aluatul format, se niveleaza, se presara migdale rase si se coace in cuptor 30-35 de minute.
Se serveste calda, preasarata cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare
Prajitura cu visine
Chec pufos
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa