Se ung doua cescute de capucino cu unt apoi se tapeteaza fundul cu hartie pentru copt. Se adauga o lingurita de miere in fiecare. Se incalzeste cuptor
Se ung doua cescute de capucino cu unt apoi se tapeteaza fundul cu hartie pentru copt.
Se adauga o lingurita de miere in fiecare.
Se incalzeste cuptorul la 180°C.
Se amesteca ingredientele uscate intr-un bol mare, sfaramand orice bucatica de zahar intre degete.
Se bat impreuna oul, untul si iaurtul si se adauga in amestecul uscat pana se inmoaie.
Se toarna in cescute, se asaza pe o tava si se coc 20 de minute pana cand cresc si capata o culoare aurie.
Se verifica daca sunt gata cu o scobitoare.
Se pot prepara cu pana la o zi inainte, apoi se incalzesc la microunde usor, inainte de servire sau se lasa in cuptorul incalzit, fara a le scoate din cescute.
Se indeparteaza de ceasca marginea fiecarei budinci cu ajutorul unui cutit cu lama rotunda, apoi se intorc si se asaza pe farfuria de servit.
Se inlatura hartia pentru copt si se stropesc cu miere
Se servesc cu inghetata de fistic.
Alte retete de dulciuri:
Budinca din clatite la cuptor
Cornulete
Fursecuri
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti