Untul se freaca spuma cu zaharul si se adauga esenta de migdale. Se pune intr-un vas la bain-marie, amestecand continuu pana cand crema se ingroasa. S
Untul se freaca spuma cu zaharul si se adauga esenta de migdale. Se pune intr-un vas la bain-marie, amestecand continuu pana cand crema se ingroasa. Se adauga galbenusurile unul cate unul frecand bine. Se scoate vasul din apa calda si se Iasa la racit.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Nucile se adauga la albusul batut. Spuma de albusuri se incorporeaza in crema racita. Budinca se toarna intr-o forma unsa cu putin unt si tapetata cu faina si se lasa la cuptor, la foc mic.
Se pudreaza cu zahar si se serveste calda.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti