Se fierbe orezul in lapte. Separat, se bat ouale cu sarea, zaharul si zaharul vanilat. Se incalzeste frisca si se toarna totul peste oua, amestecand
Se fierbe orezul in lapte. Separat, se bat ouale cu sarea, zaharul si zaharul vanilat. Se incalzeste frisca si se toarna totul peste oua, amestecand des, pe foc mediu. Se adauga orezul si se pune compozitia in 4 forme, care se presara cu nucsoara si peste care se asaza fulgi de unt. Se asaza formele in tava cuptorului, se toarna apa fierbinte si se lasa la copt 35 de minute.
Se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos Cornulete cu rahat Prajitura snikers
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii