Budinca de paine si cas

Se bate un ou si se amesteca cu laptele,amestec in care se moaie feliile de paine pana absorb tot laptele.Se ia un vas de sticla incasabila,se unge cu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g branza de burduf sau cas sfaramat
  • 12 felii de paine
  • 1/2l lapte
  • 100g unt
  • 2-3 linguri smantana
  • sare
  • o ceasca cascaval ras
  • 2 oua
  • 50 g unt pt uns tava

Mod de preparare

Se bate un ou si se amesteca cu laptele,amestec in care se moaie feliile de paine pana absorb tot laptele.Se ia un vas de sticla incasabila,se unge cu unt,se aseaza un rand de felii muiate,apoi un strat de branza,iar deasupra paine.Printre randuri se pun si bucatelele de unt si se presara cascaval ras.Se bat un ou,se amesteca cu smanata si cu putin lapte si se toarna deasupra.Se introduce vasul in cuptor pentru jumatate de ora.
se serveste din forma in care s-a copt.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv langosi cu branza sarata

Sunt minunați, mai ales calzi, acești langoși cu brânză sărată și merg serviți lângă o cană cu iaurt!...

Aperitiv langosi cu branza sarata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca