Budinca de paine si cas

Se bate un ou si se amesteca cu laptele,amestec in care se moaie feliile de paine pana absorb tot laptele.Se ia un vas de sticla incasabila,se unge cu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g branza de burduf sau cas sfaramat
  • 12 felii de paine
  • 1/2l lapte
  • 100g unt
  • 2-3 linguri smantana
  • sare
  • o ceasca cascaval ras
  • 2 oua
  • 50 g unt pt uns tava

Mod de preparare

Se bate un ou si se amesteca cu laptele,amestec in care se moaie feliile de paine pana absorb tot laptele.Se ia un vas de sticla incasabila,se unge cu unt,se aseaza un rand de felii muiate,apoi un strat de branza,iar deasupra paine.Printre randuri se pun si bucatelele de unt si se presara cascaval ras.Se bat un ou,se amesteca cu smanata si cu putin lapte si se toarna deasupra.Se introduce vasul in cuptor pentru jumatate de ora.
se serveste din forma in care s-a copt.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa