O budinca delicioasa este si budinca de smantana. Pentru realizarea ei sunt necesare urmatoarele ingrediente: smantana, oua, faina, coaja de lamaie, unt, pesmet.
Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul si sarea, se amesteca cu coaja rasa de lamaie si faina, apoi se pune smantana si se amesteca bine. Se adauga albusurile spuma.
Se toarna compozitia intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet si se pune la cuptor la foc potrivit 25—30 min, pana se rumeneste.
Se serveste calda cu sodou de vin.
Alte retete recomandate:
Sodou de vin
Sos cu vin
Sos de vin spumos
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa