Budinca de taitei cu dulceata de visine

Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare, se scurg si se clatesc cu apa rece. Se amesteca cu o bucatica de unt. Se asaza un strat intr-o forma unsa c

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ¼ kg taitei
  • 100 g nuci
  • 100 g unt
  • 100 g zahar tos
  • 1 borcan mic de dulceata de visine
  • sare

Mod de preparare

Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare, se scurg si se clatesc cu apa rece. Se amesteca cu o bucatica de unt. Se asaza un strat intr-o forma unsa cu unt, se pun deasupra nucile taiate foarte marunt, dulceata de visine si se acopera cu alt strat de taitei. Se pune deasupra restul de unt taiat bucatele, se pudreaza cu zahar tos si se rumeneste budinca la cuptor.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa