Pentru budinca delicioasa de gris se fierbe grisul ca pentru gris cu lapte adaugand ceva mai mult zahar; se da la o parte, se scoate vanilia si se adauga galbenusurile.
Pentru budinca delicioasa de gris se fierbe grisul ca pentru gris cu lapte adaugand ceva mai mult zahar; se da la o parte, se scoate vanilia si se adauga galbenusurile puse pe rand si, dupa dorinta, un pumn de stafide fara samburi, alese si spalate, iar la sfarsit albusurile batute spuma. Se coace la cuptor, intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet, trei sferturi de ora. Se tine la o parte 10 minute. Se rastoarna.
Budinca de gris se serveste cu sirop de fructe sau cu un sos dulce, dupa placere.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii