Desert mancarea ingerilo

Faramitati blatul intr-un bol. Intr-o cupa de dimensiuni medii, amestecati branza topita cu zahar pana obtineti o pasta moale si pufoasa. Puneti un st

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata de blat pandispan
  • 448 grame branza topita
  • 200 grame zahar alb
  • 224 grame frisca (la temperatura camerei)
  • 615 grame capsuni proaspete
  • taiate
  • 504 grame glazura de capsuni

Mod de preparare

Faramitati blatul intr-un bol.

Intr-o cupa de dimensiuni medii, amestecati branza topita cu zahar pana obtineti o pasta moale si pufoasa. Puneti un strat de frisca. Faramitati tortul cu mainile si imprastiati mixtura cu branza topita peste el.

Intr-un bol, cobinati capsunile cu glazura pana cand capsunile sunt acoperite uniform. Adaugati peste stratul de crema cu branza topita.
Raciti inainte de a servi.

Alte retete cu capsuni

Spuma de capsuni

Prajitura cu capsuni

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide