Desert mancarea ingerilo

Faramitati blatul intr-un bol. Intr-o cupa de dimensiuni medii, amestecati branza topita cu zahar pana obtineti o pasta moale si pufoasa. Puneti un st

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata de blat pandispan
  • 448 grame branza topita
  • 200 grame zahar alb
  • 224 grame frisca (la temperatura camerei)
  • 615 grame capsuni proaspete
  • taiate
  • 504 grame glazura de capsuni

Mod de preparare

Faramitati blatul intr-un bol.

Intr-o cupa de dimensiuni medii, amestecati branza topita cu zahar pana obtineti o pasta moale si pufoasa. Puneti un strat de frisca. Faramitati tortul cu mainile si imprastiati mixtura cu branza topita peste el.

Intr-un bol, cobinati capsunile cu glazura pana cand capsunile sunt acoperite uniform. Adaugati peste stratul de crema cu branza topita.
Raciti inainte de a servi.

Alte retete cu capsuni

Spuma de capsuni

Prajitura cu capsuni

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sufleu cu ficatei

Am facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...

Sufleu cu ficatei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca