Eu folosesc vas iena 1.5-2L. Se freaca 2 pahare de zahar cu cele 6 galbenusuri pana isi schimba culoarea. Se pune jumatate din lapte si faina - se omo
Eu folosesc vas iena 1.5-2L.
Se freaca 2 pahare de zahar cu cele 6 galbenusuri pana isi schimba culoarea.
Se pune jumatate din lapte si faina - se omogenizeaza ca faina sa nu se faca cocoloase.
Se pune restul de lapte si se pune la foc pana se ingroasa( compozitia se face in tuci).
Dupa ce se da jos de pe foc se aromeaza cu esentele preferate si se pune in vasul iena.
Separat intr-un ibric se caramelizeaza 1 pahar de zahar si se pune peste crema deja existenta in vas.
Albusurule se bat spuma tare cu paharul de zahar ramas si se pune peste zaharul caramelizat - formand cu lingura cativa " munti ".
Se introduce la cuptor pana se rumeneste deasupra - in jur de 30 min.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa