Eu folosesc vas iena 1.5-2L. Se freaca 2 pahare de zahar cu cele 6 galbenusuri pana isi schimba culoarea. Se pune jumatate din lapte si faina - se omo
Eu folosesc vas iena 1.5-2L.
Se freaca 2 pahare de zahar cu cele 6 galbenusuri pana isi schimba culoarea.
Se pune jumatate din lapte si faina - se omogenizeaza ca faina sa nu se faca cocoloase.
Se pune restul de lapte si se pune la foc pana se ingroasa( compozitia se face in tuci).
Dupa ce se da jos de pe foc se aromeaza cu esentele preferate si se pune in vasul iena.
Separat intr-un ibric se caramelizeaza 1 pahar de zahar si se pune peste crema deja existenta in vas.
Albusurule se bat spuma tare cu paharul de zahar ramas si se pune peste zaharul caramelizat - formand cu lingura cativa " munti ".
Se introduce la cuptor pana se rumeneste deasupra - in jur de 30 min.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii