Preparare: laptele se fierbe cu 150 g zahar. Albusurile se bat spuma cu telul, adaugand treptat 100 g zahar din albusul batut spuma, se iau galuste cu
Preparare: laptele se fierbe cu 150 g zahar. Albusurile se bat spuma cu telul, adaugand treptat 100 g zahar din albusul batut spuma, se iau galuste cu lingura (umezita) si se pun in cratita cu lapte, la felul moderat, unde se tin cca 2 minute pe fiecare parte.
Galustele se scot intr-un vas separat. Laptele se strecoara si se lasa sa se raceasca. Galbenusurile se amesteca bine cu 100 g zahar, adaugand cate putin lapte racit si amestecand la fel moderat pentru a nu se lipi de vas si se lasa sa se raceasca pana se ingroasa putin.
Se adauga zaharul vanilinat si se lasa sa se raceasca compozitia. Dupa racire, se pune crema in compotierea si se aranjeaza deasupra galuste de albus, servindu-se rece.
Daca nu v-am convins inca ce mult ne place combinatia de branza dulce cu fructe ia uitati-va aici.
Tarta cu fructe de padureIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.