Macaroanele cu branza si miere la cuptor este o reteta cu paste simpla si delicioasa. Macaroanele se fierb in apa clocotita cu putina sare si apoi se scurg.
Macaroanele cu branza si miere la cuptor este o reteta cu paste simpla si delicioasa. Macaroanele se fierb in apa clocotita cu putina sare si apoi se scurg si se amesteca impreuna cu 150 g telemea rasa. Vasul de cuptor se unge cu unt si se presara cu pesmet, dupa care macaroanele se aseaza frumos, unele langa altele, in vas.
Se prepara sosul alb prin topirea untului si adaugarea fainii. Se amesteca rapid, ingloband faina in unt si apoi se toarna laptele desfacand faina si apoi se toarna laptele desfacand faina in lapte. Dupa ce s-a folosit tot laptele, se asezoneaza cu nucsoara, miere si scortisoara.
Se toarna sosul peste macaroane, se niveleaza si se da vasul in cuptorul deja incins, pentru 20 minute.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti