Se spala si se fierbe orezul in apa, apoi se scurge si se fierbe din nou cu lapte, zahar vanilat si foarte putina sare. Spre sfarsitul fierberii se a
Se spala si se fierbe orezul in apa, apoi se scurge si se fierbe din nou cu lapte, zahar vanilat si foarte putina sare. Spre sfarsitul fierberii se adauga zahar dupa gust si se pune la cuptor sa scada bine. Se spala si se rad de coaja portocalele. Coaja se amesteca cu zahar si se pune intr-un borcanel. Miezul portocalei se desface si se presara cu zahar dupa care se lasa asa jumatate de ora. Se asaza jumatate din cantitatea de orez intr-un platou, se pun portocalele si se asaza apoi restul de orez. Se toarna deasupra siropul lasat de portocale.
Se serveste rece.
Alte retete:
Galuste cu prune Zacusca Papanasi fierti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa